We are always looking
for Good talent!

Good job dat je bij ons wilt komen werken. Een goed team begint met mensen zoals jou. Wij zoeken nieuwe collega's die samen met ons werken aan onze missie. Krijg jij hier ook (duurzame) energie van? Reageer dan op een van onze vacatures.

 

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Ben je op zoek naar een stage in event management, sales, marketing & communicatie of onderzoek? Bel of mail ons.

 

Wie weet sta jij straks wel te poolen met saleskoning Don of oprichter Peter…

 

Marketeer Duitsland/Nederland

 

Good! is op zoek naar een ervaren Marketeer die ons bedrijf verder helpt groeien. Je bent ondersteunt het marketingteam met de exposantenmarketing en bezoekerswerving voor bestaande vakbeurzen en nieuwe edities in België, Duitsland en Italië. Daarnaast ondersteun je ook de marketing voor congressen, mediabronnen en het onderzoeksbureau.

Solliciteer nu

Marketing Manager

 

Good! is op zoek naar een ervaren Manager Marketing & Communicatie die ons bedrijf verder helpt groeien. Je bent medeverantwoordelijk voor exposantenmarketing en bezoekerswerving voor bestaande vakbeurzen en nieuwe edities in België, Duitsland en Italië. Daarnaast verzorg je de marketing voor congressen, mediabronnen en het onderzoeksbureau.

Solliciteer nu

Open sollicitatie

 

Is jouw droomjob op dit moment niet beschikbaar in onze vacatures? Aarzel dan niet en stuur een open sollicitatie naar nina@good.nl!

Laat ons weten wie je bent, waarin je uitblinkt en waarom je absoluut bij ons wilt werken. Wij zullen jouw e-mail doorlezen om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Vergeet zeker niet je cv bij te voegen.

We kijken uit naar jouw bericht!